У Київському зоопарку врятованих сов переселили у нову оселю: фото

У Київському зоопарку врятованих сов переселили у нову оселю: фото Усі фото: zoo.kyiv.ua

Кількох сов, яких нещодавно врятували бійці ЗСУ, переселили у нову оселю в Київському зоопарку. Про це повідомили у пресслужбі Київзоо.

Врятовані сови — сплюшки євразійські також відомі як совки. Тепер вони отримали нове затишне житло — вольєр площею 20 квадратних метрів, встелений піском та щепою з живою ялинкою. Для комфорту птахів у помешканні облаштували дерев'яні будиночки, різнорівневі присади, гілки дерев, годівнички та напувалки.

Також совкам встановили спеціальний ліхтарик, що приваблює різноманітних комах, адже ці птахи є хижаками, які ведуть нічний спосіб життя. Тож комахи, яких приманить ліхтарик, стане додатковим смаколиком до основного м'ясного раціону сов. 

Будиночок наших сплюшок знаходиться біля авіарію грифів, де часом їх можна побачити навіть удень! Тож чекаємо на допитливих відвідувачів, — кажуть у Київському зоопарку.

0 / 0

Раніше нові будиночки також отримали інші птахи, що мешкають у столичному зоопарку, — два фазани, два китайські й два королівські папуги. Також тут прихистили дикого папугу-монаха, який неодноразово навідувався до своїх родичів.

Читай також: "Калюжі для капібар та пляжі для фламінго: як київський зоопарк облаштував нові домівки своїх мешканців"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації