У книгарні на Хрещатику влаштують благодійний книжковий фестиваль: вхід вільний

У книгарні на Хрещатику влаштують благодійний книжковий фестиваль: вхід вільний Фото: facebook.com/sens.kyiv

У передостанній вікенд літа, 17 та 18 серпня, у книгарні "Сенс" на Хрещатику відбудеться благодійний книжковий фестиваль "Вихідні із Сенсом". Вхід на подію буде вільним для всіх охочих.

У ці дні другий поверх книгарні наповниться книжками нішевих видавництв та товарами локальних брендів, а серед запрошених гостей будуть представники благодійних організацій і фондів. Організатори заходу підготували культурну програму й активності, доєднатися до яких можна буде за донат.

Всі вилучені під час фестивалю кошти підуть на підтримку спільного збору "Сенсу" та благодійного фонду "Гуркіт" на придбання новітньої системи ППО для 101-ї бригади. В межах цього збору книгарня також приймає на переробку російські книжки.

Розгорнуту програму фестивалю "Вихідні із Сенсом" та учасників маркету оголосять незабаром. Серед подій будуть розмови з лідерами думок, волонтерська програма, музичні виступи тощо.  

Нагадаємо, що у вересні на ВДНГ вдруге відбудеться фестиваль "Книжкова країна". Порівняно з першим, на цьому заході буде більше тематичних напрямів та івентів. Також у перший місяць осені проведуть другий книжковий форум Kyiv Book Fest, до якого вже долучилися понад 130 учасників.

Читай також: "На популярному маркетплейсі й у трьох книгарнях продавали заборонені російські книжки"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації