У музеї-садибі на Київщині висадили півсотні екзотичних дерев: фото

У музеї-садибі на Київщині висадили півсотні екзотичних дерев: фото Фото: t.me/kyivoda

У Меморіальному музеї-садибі видатного оперного співака Івана Козловського у селі Мар'янівка Білоцерківського району Київщини висадили 50 дерев екзотичних сортів. Про це повідомляє пресслужба КОВА.

Акцію з висадки дерев присвятили Всеукраїнському дню довкілля, який відзначають 20 квітня. В ній взяли участь представники обласної влади, районної військової адміністрації, місцевої громади тощо. Також до акції доєднались бійці 114-ї окремої бригади Тероборони та вихованці Мар'янівської дитячої музичної школи.

0 / 0

Разом учасники акції висадили понад 50 дерев екзотичних сортів. Серед них — японські верби, червоні дуби, тюльпанові дерева, магнолії, сакури, полуничні яблуні та інші.

У КОВА зазначили, що мета акції — нагадати про важливість збереження навколишнього середовища та збагачення природних відновлювальних ресурсів, особливо під час війни.

Нагадаємо, у столичному парку Партизанської слави висадили 50 дубів Шевченка. Сіянці цих дерев були зібрані з Дуба Шевченка, в якому Тарас Григорович ховав свої малюнки.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації