У парках Києва запрацювали експериментальні велопатрулі

У парках Києва запрацювали експериментальні велопатрулі Фото: facebook.com/kyivmunguard

У київських парках в межах експерименту почали працювати велопатрулі Муніципальної охорони. Вони вже патрулюють Труханів острів та парк Партизанської слави. Про це повідомили у пресслужбі організації. 

Там розповіли, що з початку весняного сезону збільшилась кількість киян, які відвідують столичні парки й, відповідно, зростає і кількість правопорушень та інших інцидентів.

Тому Муніципальна охорона запроваджує експериментальні форми забезпечення правопорядку у паркових зонах міста. Зокрема, запрацювали велопатрулі на Трухановому острові та у парку Партизанської слави, завдяки яким можна забезпечувати правопорядок на значних територіях меншою кількістю працівників. 

Якщо така інновація виявиться вдалою та ефективною, кількість велопатрулів у великих парках столиці можуть збільшити.

Перші дні роботи патрулів вже дали результати: у парку Партизанської слави знайшли чотирирічну дитину, яка на велосипеді від'їхала від мами та заблукала у хащах. Старший зміни направив велосипедні та піші патрулі Муніципальної охорони, завдяки чому хлопчика вдалось відшукати та повернути матері усього за десять хвилин.

Нагадаємо, у Києві збирають підписи за створення рекреаційного парку на горі Юрковиця. Автор петиції просить столичну владу врятувати гору від забудовників та створити на ній парк для киян.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації