У парку "Наталка" проведуть реконструкцію за понад 20 млн грн

У парку "Наталка" проведуть реконструкцію за понад 20 млн грн Фото: Wikimedia Commons

У парку "Наталка" в Оболонському районі столиці проведуть реконструкцію вартість понад 20 млн грн. Відповідний тендер оголосив "Київзеленбуд" у системі публічних закупівель Prozorro.

Завершити ремонт у парку планують до 25 грудня 2024 року.  Очікувана вартість робіт становить 20 млн 882 тисяч 484 грн. Початок аукціону запланований на 1 жовтня.

Згідно з тендерною документацією, на території парку мають облаштувати новий дитячий майданчик "Хобітонів" з каруселями, гойдалками, штучним газоном і гумовим покриттям. Також планують оновити тротуарну плитку, нову металеву огорожу та провести оздоблювальні та електромонтажні роботи. 

Проєкт реконструкції парку також передбачає будівництво пункту заправки водою для поливальних машин та капітальної помпової станції з водозабірними конструкціями.

На початку 2000-х років частину урочища "Наталка" відвели під парк, а кілька прилеглих ділянок зеленої зони віддали під забудову. Місцеві жителі та активісти виступили проти будівництва, і під їхнім натиском ці ділянки знову повернули місту. Після чого у 2015 році почалось перетворення урочища на великий парк.

Першу чергу парку відкрили у травні 2017 року, другу — влітку 2018-го, а третю — восени 2019-го. 

Нагадаємо, на Троєщині запланували капітальний ремонт парку "Фестивальний" вартістю майже 17 мільйонів гривень. Там відремонтують пішохідні доріжки, облаштують ігрові майданчики, встановлять систему відеоспостереження тощо.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації