У Пущі-Водиці відновлять пошкоджену обстрілами теплицю

У Пущі-Водиці відновлять пошкоджену обстрілами теплицю Зображення: інстаграм @rishuchi_ua

Благодійний фонд "Рішучі" оголосив збір на відновлення теплиці для вихованців Навчально-реабілітаційного центру №21 в Пущі-Водиці. Теплиця була пошкоджена внаслідок прильотів на територію навчального закладу, вийшла з ладу і набула статусу аварійного приміщення. Раніше ж вона слугувала терапевтичним і реабілітаційним місцем для дітей.

Наразі в Навчально-реабілітаційному центрі №21 навчаються близько 200 дітей з психоневрологічними розладами та вадами розвитку. З них 30 дітей повністю позбавлені батьківського піклування, це діти-переселенці з Бахмутського району Донеччини та Запорізької області.

Заняття в теплиці, праця з землею і з рослинами допомагають дітям заспокоюватися та врівноважувати їхній емоційний стан. А коли діти бачать результати своєї роботи, це слугує чудовим поштовхом в емоційному та інтелектуальному розвитку. Тому цілорічні заняття в теплиці надзвичайно необхідні вихованцям закладу.

Ми отримали запит від директорки школи пані Лідії і просто зобов'язані його закрити, тому що бачимо як вона горить своєю роботою, як виборює для дітей все найкраще. І бачимо як сильно її люблять діти, які називають її мамою. Тому доєднуйтесь вашими гривнями, бо діти і боротьба з наслідками війни сьогодні і завжди на часі, — зазначає команда благодійного фонду "Рішучі".

Роботи з оновлення теплиці планують розпочати на початку літа. Та до цього часу благодійникам треба зібрати необхідну суму для ремонту – 2 млн 200 тис. гривень. Наразі зібрано трохи більше мільйона гривень.

Долучитися до збору можеш і ти. Донати на відновлення теплиці приймають на банку. Також ти можеш відкрити свою мікробанку, щоб підтримати загальний збір. Щоб створити свою мікробанку, пиши повідомлення благодійному фонду з сумою, яку бажаєш зібрати, і надсилай свою фотографію. Так ти можеш долучитися до команди партнерів-благодійників.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, що у столиці відкрилася фотовиставка про українські культурні пам'ятки, які були знищені під час війни. Детальніше про це читай тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Що буде на місці демонтованої "церкви-МАФу" біля Музею історії України - 412x412
Новини

Валентина Твердохліб

Що буде на місці демонтованої "церкви-МАФу" біля Музею історії України

Геннадій Попенко: "Завдяки "Будинку "Слово" я зустрівся з дружиною та доньками на один день" - 412x412
Люди

Ольга Безсонова

Геннадій Попенко: "Завдяки "Будинку "Слово" я зустрівся з дружиною та доньками на один день"

На Оболоні відкрили рух новим шляхопроводом на перетині Полярної та Богатирської: фото - 412x412
Новини

Вероніка Кіреєва

На Оболоні відкрили рух новим шляхопроводом на перетині Полярної та Богатирської: фото

На День Києва у столиці прикрашатимуть тризуба-рекордсмена - 412x412
Новини

Валентина Твердохліб

На День Києва у столиці прикрашатимуть тризуба-рекордсмена

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації