У столиці відбудуться безоплатні екскурсії до Дня захисту дітей

У столиці відбудуться безоплатні екскурсії до Дня захисту дітей Фото: unsplash.com

Киян і гостей міста запрошують на безплатні екскурсії, приурочені до Дня захисту дітей. Одна з них адаптована для маломобільних груп населення. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

На всі прогулянки можна приходити разом із дітьми віком від 7 років. Заходи відбуватимуться з п'ятниці до неділі. Місця зустрічей вказані в реєстраційних анкетах.

Розклад подій

Екоекскурсія для дітей "Мандрівка до Будинку природи", де юні дослідники ознайомляться з унікальною флорою та фауною, а також дізнаються про вплив навколишнього середовища на життя людини. 

Екскурсія "Прогулянка старим Києвом" (адаптована для маломобільних груп населення), під час якої можна буде дізнатися про будівництво Володимирського собору, Золотих воріт, Софійського собору тощо.

Поруч із людиною, яка належить до маломобільних груп населення, має бути особа, що її супроводжує.

Екскурсія "Прогулянка старим Києвом", під час якої можна буде дізнатися про будівництво Володимирського собору, Золотих воріт, Софійського собору тощо. 

Екскурсія "Прогулянка театральним Києвом" розповість, як і коли виникли театральні традиції Києва, про перші театри, їхніх корифеїв і сучасних майстрів сцени. 

Дитяча квест-екскурсія "Пізнаємо Київ — обираємо професію" — це спільна прогулянка, під час якої дітям та їхнім батькам розкажуть про різноманітні події в історії України, а також пояснять сутність низки професій. В ігровій формі юні дослідники розв'язуватимуть задачі, подолання яких призведе до розкриття важливого гасла для нашої столиці. 

Дитяча екскурсія "Загадки Старокиївської гори", під час якої екскурсанти дізнаються про легендарних київських князів, розбудову Києва у VIII-XVIII ст., будівництво оборонних укріплень і князівських палаців, побачать фундаменти палацу князя Володимира, а також довідаються, яким же був перший кам'яний храм Київської держави.

Реєстрація на лекторій та екскурсії — обов'язкова, кількість місць обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації повідомленням на електронну пошту та телефонним дзвінком.

Нагадаємо, що в Києві відкрилася виставка "У синергії з містом". 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації