У ТРЦ Gulliver до Дня вишиванки стартував благодійний проєкт "Вишивана Україна"

У ТРЦ Gulliver до Дня вишиванки стартував благодійний проєкт "Вишивана Україна" Фото: пресслужба ТРЦ Gulliver

До Дня вишиванки торгово-розважальний центр Gulliver разом з українським брендом вишитого одягу SVARGA та громадською організацією "Землячки" ініціювали благодійну фотовиставку "Вишивана Україна". Фотопроєкт можна побачити на другому поверсі ТРЦ, вхід вільний. 

До проєкту долучились захисниці, парамедикині, ветеранки, військові волонтерки, які відстоюють цілісність України. На світлинах вони вбрані у вишиванки з однойменної колекції "Вишивана Україна", де зібрані орнаменти зі всіх регіонів України та Криму. 

Фото: пресслужба ТРЦ Gulliver

Мета проєкту — нагадати, що немає "східної" та "західної" України, а є одна цілісна і єдина країна. А також про те, що боротьба за свободу є спільною для усіх, хто перебуває як на фронті, так і в тилу.

Також на кожному фотопостері зображений QR-код з "банкою" ГО "Землячки". Усі залучені під час виставки кошти спрямують на пошиття жіночої тактичної форми для жінок-військових. А при купівлі вишиванки з колекції "Вишивана Україна" з кодовим словом "Землячки" бренд SVARGA також передасть 10% на форму для захисниць.

Фото: пресслужба ТРЦ Gulliver

За словами співзасновниці ГО "Землячки" Ксенії Драганюк, в лавах Сил оборони зараз служать понад 62 тисяч жінок з різних куточків України. І для ефективної роботи на передовій вони потребують зручної та якісної форми й амуніції, що враховуватимуть анатомію тіла. 

Такі мистецькі проєкти — це можливість зменшити прірву між цивільним і військовим світом та долучитися до боротьби за свободу, взявши участь в благодійному зборі на потреби захисниць, — каже Драганюк.

 
Виставковий проєкт триватиме до 16 травня включно. А на День вишиванки, який якраз святкуватимуть 16 травня, киян запрошують відвідати відкриту презентацію колекції у центральному атріумі ТРЦ о 18:30. 

Нагадаємо, також у ТРЦ Gulliver відкрили експозицію з величезними писанками, які вдалося врятувати з-під обстрілів із "Добропарку" у Київській області.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації