У ЦНАПах закликали оновлювати дані через "Резерв+", а не йти до них через занадто велике навантаження

У ЦНАПах закликали оновлювати дані через "Резерв+", а не йти до них через занадто велике навантаження Фото: "ТиКиїв"/Ігор Кузнєцов

У Департаменті надання адмінпослуг закликали військовозобов'язаних оновлювати свої облікові дані через застосунок "Резерв+" замість того, щоб йти до столичних ЦНАПів.

Там зазначили, через те, що 16 липня є останнім днем, коли українці можуть оновити свої військово-облікові дані, значного зросла кількість звернень до ЦНАПів.

Зараз вони працюють шість днів на тиждень, з 09:00 до 18:00, без перерви на обід. Кількість адміністраторів, що приймають відвідувачів, також збільшили до максимуму.

Ми завжди готові допомогти вам, та через велике навантаження закликаємо звертати увагу на альтернативний засіб оновлення даних — застосунок "Резерв+", — зазначили у Департаменті.

Там кажуть, що оновлення даних через "Резерв+" не відрізняється від цієї ж процедури у ЦНАПі. В застосунку користувачам потрібно самостійно оновити три поля інформації: номер телефону, електронну пошту (за наявності) та фактичну адресу проживання. Різниця лише у тому, що у ЦНАПі це робить працівник установи.

При цьому в обох випадках військовозобов'язаний отримує документ з однаковою юридичною силою.

У Міноборони також кажуть, що найпростіший спосіб встигнути оновити облікові дані вчасно — зробити це через "Резерв+".

Термін оновлення військово-облікових даних завершується наприкінці доби 16 липня. 

Загалом, станом на 14 липня, свої дані оновили понад чотири мільйони українців.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, як каратимуть тих, хто все ж не встигне оновити свої військово-облікові дані вчасно. Таких громадян можуть оштрафувати на суттєву суму.

Читай також: "У "Резерв+" можна дізнатися статус бронювання"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації