У застосунку "Київ Цифровий" запустили новий сервіс "Стан енергосистеми"

У застосунку "Київ Цифровий" запустили новий сервіс "Стан енергосистеми" Фото: kyivcity.gov.ua

У міський застосунок "Київ Цифровий" додали новий сервіс "Стан енергосистеми" з інформацією про те, що відбувається в енергосистемі країни.Про це повідомив керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА Петро Оленич. 

У цьому розділі користувачі зможуть дізнатися про поточний стан енергосистеми та прогноз відключень на наступний день, а також увімкнути сповіщення від Укренерго про зміни у графіках відключень протягом дня. Також там є посилання на графіки ДТЕК.

Підключайте сповіщення від "Укренерго", щоб дізнаватися про плани та зміни відключень. Зазвичай після 18:00 диспетчери "Укренерго" вже розрахували, скільки електроенергії буде доступно споживачам завтра, — каже Петро Оленич.

Щоб перейти у розділ, потрібно натиснути на позначку сервісу на головному екрані — вона має вигляд блискавки на зеленому, жовтому чи червоному тлі, залежно від поточного стану енергосистеми.

Налаштувати сповіщення про стабілізаційні або екстрені відключення та замовити відновлення енергопостачання за своєю адресою, як і раніше, можна у розділі "ДТЕК Світло".  

Нагадаємо, нещодавно у застосунку "Київ Цифровий" також з'явився розділ "Корисне". Там зібрана інформація про допомогу армії, місця, де можна стати волонтером або донором крові, актуальні новини міста тощо.

Читай також: "Створили публічний дашборд з інформацією про роботу провайдерів Києва під час блекаутів"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації