Українська студія Triomatica Games випустила детективну гру, події якої розгортаються в Києві

Українська студія Triomatica Games випустила детективну гру, події якої розгортаються в Києві Ілюстрація: Triomatica Games

Українська студія Triomatica Games випустила гру Trust No One. Її події розгортаються в Києві.

Trust No One — це невелика експериментальна детективна пригодницька гра формату "вкажи і клацни". У ній присутня атмосфера таємниць, наукової фантастики та змови.

Гравець виступає в ролі журналіста, який намагається розгадати таємниці компанії, що займається розробкою штучного інтелекту. Він має дослідити закутки і провулки Києва, щоб знайти свого інформатора.

Але головне, що це гра поза самою грою. Вам потрібно буде поєднати внутрішньоігрову та позаігрову інформацію, щоб вирішити головний квест, — зазначають розробники.

Гра Trust No One вже доступна до завантаження на комп'ютер чи смартфон. Вона з'явилася в SteamApple AppStore і Google Play.

Та зазначимо, що гра доступна лише англійською мовою. Так довелося зробити через унікальний геймплей гри.

Через використання у грі унікальних ігрових механік наявність більше однієї мови є технічно неможливою. Тому гра вийшла однією мовою — англійською, але там немає нічого настільки складного, щоб не зрозуміти, — розповів геймдизайнер і Product Owner студії Triomatica Games Павло Мар'яненко в коментарі виданню dev.ua

Раніше "ТиКиїв" писав, що у грі Fortnite з'явилася мапа з Майданом Незалежності. Детальніше про це дізнавайся в нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації