Українські коміки та Dantes записали трек з Віктором Ющенком задля благодійного збору

Українські коміки та Dantes записали трек з Віктором Ющенком задля благодійного збору Фото: Elizaveta Sazonova

Українські стендап-коміки та співак Dantes разом з експрезидентом України Віктором Ющенком записали пародійний трек на пісню Sorry Seems to Be the Hardest Word. Таким чином вони анонсували новий благодійний збір 7 млн грн.

Музичний проєкт Badstreet Boys стендапери Василь Байдак, Антон Тимошенко, Олег Свищ Слава Кедр і співак Володимир Дантес запустили у 2023 році. Гурт пародіює відомі хіти, збирає гроші на допомогу ЗСУ та навіть організував благодійне "Нашебачення".

Цього разу Badstreet Boys об'єднались з Віктором Ющенком, щоб зібрати сім мільйонів на закупівлю дронів для 3 ОШБ і ГУР, а також бусу для ССО. Підтримати збір можна за посиланням.

Серед усіх, хто задонатить суму від 100 грн, розіграють мед від колишнього президента.

Той мед солодший за цей трек, хоча здається, це неможливо, — кажуть Badstreet Boys.

Довідка. Sorry Seems to Be the Hardest Word — хітова пісня британського співака Елтона Джона, випущена у 1976 році. Це — лірична балада про болісне розставання та кінець романтичних стосунків. У 2002 році пісню переспівав бойз-бенд Blue разом з Елтоном Джоном, і ця версія стала навіть більш відомою та популярною, ніж оригінал. 

Нагадаємо, під час свого повністю благодійного туру США та Канадою стендап-комік Антон Тимошенко зібрав рекордні 11 млн гривень для ЗСУ.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації