Український бренд представить у Парижі свічку, що стає домом для рослини

Український бренд представить у Парижі свічку, що стає домом для рослини Фото: rekava

Український ековиробник rekava представить Україну на найбільшій та найочікуванішій світовій виставці в індустрії дизайну та декору Maison&Objet з незвичайною свічкою.

Бренд rekava стане єдиним представником домашніх ароматів від України на виставці, що відбудеться 5-9 вересня у Парижі. Вони винайшли технологію виготовлення свічок у біорозкладних місткостях з кавової гущі.

Бренд rekava представить у Парижі свічку, що стає домом для рослини
Фото: rekava

"Уявіть кавову гущу, яка стала "домом" для свічки, що після свого згорання "реінкарнується" в чорнобривці" — такою ідеєю екологічної революції українська компанія планує вразити відвідувачів виставки у Парижі.  

Щороку українці викидають понад 70 000 тонн кавової гущі на смітник, а використовується лише 1-2%! Хоча потенціал величезний, бо кожні 2 чашки еспресо — це одна нова свічна ємність, — каже CEO компанії Юрій Тустановський. 

Та головна ідея rekava полягала у тому, щоб об'єднати символічні запахи всіх українських обласних центрів та Криму у великій колекції свічок. Таким чином компанія вирішила нагадати українцям, наскільки рідним, ностальгічним та важливим є кожне з цих міст.

Бренд rekava представить у Парижі свічку, що стає домом для рослини
Фото: rekava

Спеціально для виставки бренд вперше виготовить колекцію свічок із символічними ароматами світу: Париж з ароматом лілії, Амстердам з ароматом тюльпанів тощо. 

У компанії кажуть, що сама можливість представити свій стенд на Maison&Objet — це як участь в Олімпіаді в галузі дизайну. Адже серед учасників будуть такі відомі бренди як Hermès, Fendi Casa, Versace Home та інші.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, що в Україні заснували нове видавництво Stretovych, яке видаватиме книжки, що мають позитивно вплинути на читачів. Воно спеціалізуватиметься на виданнях про українську культуру та історію, біографіях і мемуарах, а також на художній літературі різних жанрів.

Читай також: "Каптур у чоловічій моді 2024: функціонально, стильно, загадково"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації