Український експериментальний гурт Ragapop випустив альбом з треками на тексти Софокла у перекладі Франка

Український експериментальний гурт Ragapop випустив альбом з треками на тексти Софокла у перекладі Франка Обкладинка альбому Do you listen to Ragapop?. Джерело: інстаграм @ragapopnow

Український експериментальний електронний гурт Ragapop, створений Русланою Хазіповою та Ганною Нікітіною з гурту Dakh Daughters і музикантом Антоном Очеретяним, випустив перший повноформатний альбом Do you listen to Ragapop? Про це музиканти повідомили на своїй сторінці в соцмережі.

Виданню "Суспільне. Культура" Руслана Хазіпова розповіла, що назва альбому Do you listen to Ragapop? належить невідомій людині, яка повісила постер з цим написом у Вінниці. Його сфотографував друг колективу Джонні з Каліфорнії, і тепер музиканти шукають автора чи авторку, щоб подарувати вінілову копію платівки.

У піснях музиканти використали тексти Софокла у перекладі Івана Франка, вірші Іллі Калюкіна та Світлани Пиркало, а основою пісні "Людина" став текст Антона Слєпакова — тут можна почути не лише його поезію, а й голос.

Разом із альбомом Do you listen to Ragapop? гурт також випустив відео на пісню Chy Liubov.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, що благодійний фонд Сергія Притули і Міша Крупін презентували пісню для збору донатів. Детальніше про це читай тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації