Українського оператора номінували на MTV Video Music Awards за кліп для Dua Lipa

Українського оператора номінували на MTV Video Music Awards за кліп для Dua Lipa Кадр з кліпу Dua Lipa на пісню Illusion

Українського оператора Нікіту Кузьменка номінували на музичну премію MTV Video Music Awards за кліп для співачки Dua Lipa. Про це йдеться на сайті премії.

Кузьменко номінований у професійній категорії Best Cinematography ("Найкраща операторська робота") за відео на пісню Illusion, який Dua Lipa випустила три місяці тому. 

Режисеркою відео була відома українська кліпмейкерка Таню Муіньо. Зняті нею відео неодноразово номінувалися на MTV Video Music Awards та здобували цю нагороду. Цього року вона не потрапила до списку номінантів, бо працювала переважно з українськими виконавцями.

Окрім Кузьменка, за перемогу у категорії "Найкраща операторська робота" змагаються оператори кліпів Тейлор Свіфт, Аріани Гранде, Post Malone, Charli xcx, Олівії Родріго та Rauw Alejandro.  

Нікіта Кузьменко — український кінооператор, який працює як над музичними кліпами, так і над повнометражними та короткометражними фільмами. Зокрема, він був оператором-постановником стрічок "Жива ватра", "Памфір", Mia Donna, "Дух лісу" тощо. Знімав кліпи для The Hardkiss, NK, MONATIK, Dorofeeva, Cardi B, Гаррі Стайлза, Сема Сміта та інших виконавців.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що Таню Муіньо зняла кліп для співачки Dorofeeva на пісню "Хартбіт". Цей трек став першим із нового повноформатного альбому артистки, який вийде восени.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації