Українцям вже почали нараховувати гроші за програмою Національного кешбеку

Українцям вже почали нараховувати гроші за програмою Національного кешбеку Зображення: facebook.com/diia.gov.ua

Більшість українців, які приєдналися до бета-тестування програми Національного кешбеку, вже почали отримувати гроші на свої рахунки. Про це повідомили у пресслужбі "Дії".

Загалом від початку бета-тестування Національного кешбеку на минулому тижні понад 880 000 українців відкрили банківські картки, на які буде зараховуватись компенсація за купівлю українських товарів. Гроші за перші операції вже почали надходити.

Більшість учасників програми вже бачать свій кешбек за 2-3 вересня в "Дії". Нині опрацьовуються дані за інші дні і вже скоро все запрацює повноцінно, — кажуть у команді "Дії".

Також до програми вже долучились 713 українських виробників, які зареєстрували понад 130 тисяч своїх товарів.

Нагадаємо, за програмою Національного кешбеку можна отримати 10% компенсації за купівлю товарів українських виробників. Максимальна сума компенсації становить 3000 грн на місяць.

Отримані кошти можна витратити на комунальні та медичні послуги, транспорт, мобільний зв'язок, спорт чи кіно, Також є опція задонатити їх на Сили оборони чи інвестувати у військові облігації.

Нагадаємо, в українських маркетах почали продавати ветеранську продукцію під брендом "Створено Захисниками". Перші полички з такими продуктами з'явилися у столичному гіпермаркеті "Ашан".

Читай також: "В "Дії" запустили "перший у світі" онлайн-шлюб: як це працює"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації