"Укренерго": Київ був близьким до відключень світла через масовану атаку дронів 25 листопада

"Укренерго": Київ був близьким до відключень світла через масовану атаку дронів 25 листопада Фото: "ТиКиїв"

Через масовану атаку дронів, яка сталася учора, 25 листопада, Київ був близький до запровадження графіків відключень світла. Про це в ефірі єдиного телемарафону повідомив голова правління "Укренерго" Володимир Кудрицький.

Він розповів, що внаслідок нічної атаки у Києві та Київській області були пошкоджені кілька потужних магістральних лінії електропередач, які живлять столицю та міста навколо.

Через це у нас були ризики, що ми запровадимо певні обмеження електропостачання на період відновлювальних робіт, але вдалося пройти день без будь-яких графіків відключень, — сказав Кудрицький.

Він додав, що обидві пошкоджені магістральні лінії швидко відновили свою роботу, тому ризиків відключення електроенергії у Києві зараз немає.

Нагадаємо, у ніч на 25 листопада Київ зазнав наймасованішої атаки дронів від початку повномасштабної війни. У небі над Київщиною збили понад 60 повітряних цілей.

Внаслідок атаки незначні травми отримали п'ятеро жителів столиці. Без світла залишились 121 житловий будинок, 75 будинків у приватному секторі та 12 установ. Енергетики швидко повернули їм енергопостачання.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації