Укрпошта презентувала лімітовані марки на честь бригади "Азов"

Укрпошта презентувала лімітовані марки на честь бригади "Азов" Фото: пресслужба Укрпошти

До десятої річниці легендарної бригади спеціального призначення "Азов" Укрпошта презентувала поштові марки та конверти "Азов. 10 років. Вільні обирають боротьбу".

Марки випустили у межах проєкту "Власна марка". Тираж поштового набору лімітований і складає усього 900 примірників. В такий спосіб Укрпошта вирішила нагадати про кількість бійців бригади, які вже понад два роки перебувають у російському полоні.

У церемонії спецпогашення марок взяли участь бійці "Азову": підполковник Святослав "Калина" Паламар, молодший лейтенант Петро "Гросер" Садов'як та майор Віталій "Мурзік" Мурдза. А після відбулась автограф-сесія з бійцями.

Фото: пресслужба Укрпошти

Я хочу, щоб ця марка була символом оборони наших хлопців та наших дівчат. Щоб вона нагадувала про те, з якими важкими випробуваннями нам довелося стикатися протягом цих 10 років. Ми стояли, стоїмо та будемо стояти на захисті Української держави, територіальної цілісності та суверенітету України, — каже Святослав Паламар.

До поштового набору "Азов. 10 років. Вільні обирають боротьбу" входить аркуш із дев'ятьма марками та художній конверт формату DL з маркою і відбитком штемпеля спецпогашення. Дизайн аркуша, конверта і штемпеля розробили самі "азовці".

Придбати поштовий набір можна у Поштовому маркеті та в магазині "Філателія №10" на вул. Хрещатик, 22. Ціна комплекту — 600 гривень.

Нагадаємо, до Дня вишиванки Укрпошта випустила дві нові марки з вишиванкою Харківщини та  кримськотатарською вишивкою.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації