Укрзалізниця шукає власників песика, який загубився на Центральному вокзалі Києва

Укрзалізниця шукає власників песика, який загубився на Центральному вокзалі Києва Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

Укрзалізниця розшукує власників собаки, який напередодні загубився на Центральному залізничному вокзалі Києва. Про це повідомили у пресслужбі перевізника.

Там розповіли, що протягом усього попереднього дня песик відчайдушно намагався знайти серед пасажирів на вокзалі своїх господарів. Проте, на жаль, так і не зміг цього зробити.

Залізничники не могли залишити втомлену і голодну тварину на вулиці, тож тимчасово взяли її на перетримку, — кажуть в УЗ.

Песика нагодували, дали йому вдосталь напитися води та знайшли повідець. Оточений увагою працівників залізниці, він став менш понурим та розгубленим. Однак в Укрзалізниці все ж не полишають надії знайти справжніх власників тварини або нову родину для нього.

Загублений пес — вже літній, проте дуже контактний та орієнтований на людей. Також він добре ладнає з іншими собаками.

Якщо власники впізнали свого улюбленця, їх просять залишити коментар під цим дописом Укрзалізниці. У коментарі потрібно назвати справжній колір стрічки, яка була на собаці (на фото він змінений).

Якщо ж протягом двох днів попередні власники пса не відгукнуться, його віддадуть у нову родину.

Ми будемо раді, якщо хтось із наших пасажирів захоче взяти собі в родину цього доброго та вірного друга. Пишіть в коментарях про бажання взяти песика, і ми зв'яжемось із вами щодо деталей, — зазначили в УЗ.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що у Київському зоопарку оселились "штатні" сови ГУР. Совенят Арея та Маґуру врятували українські захисники та передали під опіку очільника ГУР Кирила Буданова. А тепер вони переїхали до зоопарку.

Читай також: "У сім'ї зубрів із київського зоопарку поповнення: малюків уже можна побачити"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації