Увечері обмежень буде більше: графік відключень світла у Києві та області на 14 липня

Увечері обмежень буде більше: графік відключень світла у Києві та області на 14 липня Фото: freepik.com

У неділю, 14 липня, графіки стабілізаційних відключень світла у Києві та в цілому по Україні діятимуть впродовж усієї доби. Про це повідомляють Укренерго та ДТЕК.

Так, до 15:00 будуть діяти дві черги обмежень споживання електроенергії. А після 15:00 і до кінця доби діятимуть три черги відключень одночасно. Це означає, що світло можуть відключати й у світло-сірій зоні графіків.

Розклад відключень за своєю адресою кияни можуть дізнатися у чат-боті у ViberTelegram, на сайті ДТЕК Київські електромережі. Також там можна залишити заявку на відновлення електроенергії, якщо відключення триває довше, ніж вказано у графіку.

Жителі Київської області можуть дізнатися графік відключень за своєю адресою у чат-боті у ViberTelegram, на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що наприкінці липня ситуація зі світлом має покращитися, і відключень буде менше. 

Голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький своєю чергою повідомив, що восени Україна може уникнути масштабних відключень електроенергії, але за певних умов. 

Читай також: "В Укренерго пояснили, що таке відключення світла за чергами, і як воно працює"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації