В ГУР презентували документальну стрічку про авіапрорив на "Азовсталь"

В ГУР презентували документальну стрічку про авіапрорив на "Азовсталь" Фото: кадр зі стрічки

В Медіацентрі Україна – Укрінформ відбулася презентація циклу з трьох документальних фільмів "Воєнна розвідка України: на морі, у небі, на землі", присвячених бойовим операціям за участю військовослужбовців ГУР МО у 2022 році.

Документальний фільм ГУР
Фото: ukrinform

Автор циклу – журналіст, військовослужбовець ЗСУ Артем Шевченко. В трьох документальних стрічках можна побачити ексклюзивні кадри роботи спецпризначенців. 

Перший фільм, який вже можна переглянути на YouTube-каналі ГУР, називається "Авіапрорив на Азовсталь. Небо". У фільмі розкриваються невідомі деталі унікальної повітряно-десантної спецоперації ГУР в оточеному ворогом Маріуполі. 7 бойових вильотів до міста Марії: кожен – як останній.

Армійська авіація демонструвала дива льотної майстерності, проникаючи в осередки ворога, – вони всі гідні того, щоб бути увіковіченими в історії війни, аби на цьому матеріалі вчилися інші, – зазначив автор циклу, журналіст, військовослужбовець ЗСУ Артем Шевченко. 

 

Незабаром також можна буде переглянути наступні документальні фільми.

 "Харківський контрнаступ. Земля"

Наступальна операція восени 2022 року українських Сил оборони і безпеки за участю штурмового закону "Кракен" ГУР МО, завдяки якій було звільнено майже всю Харківщину.

"Битва за острів Зміїний. Море"

Боротьба за відновлення контролю України над островом Зміїний. Ексклюзивне відео висадки і бойових дій спецпризначенців 8 травня 2022 року на острові.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації