В Ірпені висадили "Гай дитячих снів" у пам'ять про загиблих дітей: фото

В Ірпені висадили "Гай дитячих снів" у пам'ять про загиблих дітей: фото Усі фото: facebook.com/markushinoleksa

У парку "Письменників" в Ірпені напередодні висадили "Гай дитячих снів" з райських яблунь для вшанування пам'яті загиблих дітей. Про це повідомив очільник міста Олександр Маркушин.

Загалом у парку вздовж струмка висадили 25 дерев. Кожна з цих райських яблунь має нагадувати про дітей, життя яких забрали окупанти під час російсько-української війни.

0 / 0

"Охматдит", пологові будинки, школи, садки... росіяни — це втілення нелюдської жорстокості, їх звичаї війни — вбивати та викрадати наших дітей. Вбивати майбутнє України, наше з вами. Маємо пам'ятати про це щодня та берегти наступні покоління, — зазначив Маркушин.

"Гаї дитячих снів" — це всеукраїнська благодійна ініціатива для вшанування пам'яті дітей, чиї життя обірвала війна. 

Українці, які втратили дітей через напад рф, а також школи та громади, де навчались та мешкали ці діти, можуть заповнити аплікаційну форму, щоб висадити іменне дерево для вшанування їхньої пам'яті.

Нагадаємо, в Оболонському районі столиці запровадили карантин через небезпечного шкідника, що знищує дерева. Пізніше паразита також виявили у парках і скверах Дарницького, Подільського та Голосіївського районів.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації