В одному з районів Києва облаштували інклюзивні маршрути до лікарні

В одному з районів Києва облаштували інклюзивні маршрути до лікарні Фото: kyivcity.gov.ua

У Шевченківському районі столиці облаштували нові безбар'єрні підходи для людей з порушеннями зору до лікарні. Про це повідомили у пресслужбі КМДА.

Два нові інклюзивні маршрути ведуть до хірургічного корпусу № 2 Київської обласної клінічної лікарні на вулиці Академіка Ромоданова. Перший — від вулиці Загорівської, 1, а другий — до зупинки громадського транспорту на вул. Юрія Іллєнка.   

Фото: kyivcity.gov.ua

Під час ремонту на цих вулицях оновили 429 квадратних метрів проїжджої частини, поклали новий асфальт на тротуарах на площі близько 2017 м², а також понизили 18 бордюрів. Крім того, обладнали тактильну навігацію, яка допомагає орієнтуватися людям із порушеннями зору.

Фото: kyivcity.gov.ua

Нагадаємо, що у червні подібний безбар'єрний маршрут облаштували в Голосіївському районі міста. Він веде від зупинки громадського транспорту до Київського учбово-виробничого підприємства № 1 Українського товариства сліпих та до підземного переходу на проспекті Лобановського.

Читай також: "Київрада не підтримала петицію з вимогою спрямувати мільярд грн на безбар'єрність, замість ремонту Богатирської"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації