В Україні запустили е-Карту вакансій для ветеранів та ветеранок: що це таке

В Україні запустили е-Карту вакансій для ветеранів та ветеранок: що це таке Фото: "ТиКиїв"/Ігор Кузнєцов

Міністерство у справах ветеранів запустило е-Карту вакансій для ветеранів та ветеранок, яка полегшить їм пошук роботи на держслужбі. Про це повідомляє пресслужба Мінветеранів.

Сервіс доступний на платформі е-Ветеран, він є візуалізацією інформації про вакансії у державних органах, органах місцевого самоврядування та військових адміністраціях по всій Україні.

Користувачі сервісу можуть обрати для себе вакансії у різних регіонах, а також отримати інформацію про обов'язки, вимоги до кандидатів, рівень зарплати та контакти для зворотного зв'язку, перейшовши до вкладки "Таблиця".

На момент запуску на е-Карті були розміщені 170 вакансії, з них 92 — на держслужбі, 37 — в органах місцевого самоврядування та 41 — у військових адміністраціях. Вакансії оновлюються в реальному часі щоденно.

За словами в.о. міністра у справах ветеранів Олександра Порхуна, е-Карта вакансій держслужби — перший етап в системі працевлаштування. У найближчі декілька місяців Мінветеранів запустить додатковий цифровий продукт із пошуку робочих місць у бізнесі.

Також міністерство разом з robota.ua та work.ua реалізовує проєкти з професійної адаптації та працевлаштування ветеранів. А повноцінний запуск ресурсу із пошуку роботи від Мінветеранів дасть змогу максимально розширити пропозицію на ринку праці.

Нагадаємо, у київських ЦНАПах запрацював проєкт "Адмінсервіс Ветеран". У його межах захисники та захисниці можуть отримати необхідні адміністративні послуги за однією заявою.

Читай також: "Пільги на житлово-комунальні послуги для ветеранів: як це працює"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації