В Україні запустили соцмережу пам'яті Soulwall

В Україні запустили соцмережу пам'яті Soulwall Фото: unsplash.com

В Україні запустили соціальну мережу Soulwall, де можна створювати меморіальні сторінки своїх близьких або домашніх улюбленців, щоб зберегти пам'ять про них.

У Soulwall можна завантажити біографію, фото і відео, щоб вшанувати пам'ять про близьких, яких більше немає. Також є функція з об'єднання сторінок родичів між собою, яка дає змогу створити родинне дерево. Сторінками можна ділитися з рідними людьми по всьому світу без ризику втрати даних.

Як користуватися соцмережею

Спочатку треба створити профіль близької людини або улюбленця, вказавши ім'я, роки життя та коротку біографію. Далі сторінку можна наповнити спогадами: фотографіями, відео чи іншою інформацією, створивши таким чином віртуальний меморіал.

Профіль можна зробити відкритим для всіх користувачів або закритим, щоб до нього мали доступ лише близькі люди.

Приклад сторінки загиблої людини у Soulwall

Користування соцмережею є безплатним, однак за гроші пропонують замовити QR-код, посилання з якого вестиме на створений профіль. Його можна буде встановити на пам'ятнику чи в іншому пам'ятному місці. 

QR-код виготовляють з неіржавного матеріалу, стійкого до атмосферних впливів і перепадів температури. На випадок крадіжки QR-код можна додатково застрахувати.

Зазначимо, що на Soulwall вже зареєстрували профілі кількох відомих українців, серед яких — Богдан Ступка та Кузьма Скрябін (Андрій Кузьменко). Загалом станом на 22 вересня у соцмережі створили майже 400 профілів.

Раніше "ТиКиїв" розбирався, що відбувається з акаунтами померлих людей у соцмережах, чи можна їх якось увіковічити та які меморіальні функції підготували розробники.

Читай також: "У Києві відкрили меморіал пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу: фото"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації