Відома блогерка-мільйонниця втрапила в ДТП у Києві

Відома блогерка-мільйонниця втрапила в ДТП у Києві Фото: телеграм-канал Оперативно про Київ

Вчора, 27 серпня, на перехресті в районі Академмістечка сталася серйозна ДТП. У масштабній аварії постраждали три елітні авто: Ford Mustang, Tesla і Lexus.   

Згодом після ДТП стала ширитися інформація, що за кермом однієї з автівок була відома блогерка-мільйонниця Даша Квіткова. Ба більше, в соцмережах писали, що саме вона винуватиця ДТП, бо проїхала на червоний сигнал світлофора.

До сьогодні блогерка ніяк не коментувала чутки. Та декілька хвилин тому все ж підтвердила свою участь у ДТП. Даша Квіткова була за кермом Lexus, який вона взяла на тест-драйв. 

За словами блогерки, під час повороту на перехресті в неї в'їхали дві автівки. 

Вчора для мене був важкий день, я потрапила у своє перше в житті ДТП, коли їхала в пологовий на виписку Тані (блогерки Тетяни Парфільєвої. — прим. "ТиКиїв"). Я повертала на перехресті, і мені у бік лексуса, за яким я була за кермом, в'їхало дві машини — мустанг і тесла. Як і інші учасники ДТП, я готова нести відповідальність згідно рішення суду та уповноважених органів. Всі обставини події були офіційно зафіксовані поліцією, — заявила Даша Квіткова в сторіс на своїй сторінці в інстаграмі

Даша Квіткова потрапила в ДТП в Києві
Скриншот сторіс Даші Квіткової

За інформацією блогерки, в ДТП є постраждала. Це пасажирка одного з авто. Вона має забій руки і наразі проходить медичну експертизу. 

Від постраждалої блогерці надійшла пропозиція щодо виплати матеріальної допомоги, щоб забрати заяву з поліції. Та Даша Квіткова відмовилася і готова до всебічного розслідування справи без замовчувань.

Раніше "ТиКиїв" писав, що на сцену повернувся актор Остап Ступка, який перебував на домашньому арешті через звинувачення у п'яному ДТП. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації