Вихованці спорткомплексу "Локомотив", куди вранці влучила ракета, вже відновили тренування

Вихованці спорткомплексу "Локомотив", куди вранці влучила ракета, вже відновили тренування Фото надані пресслужбою "Укрзалізниці"

Юні вихованці спортивного комплексу "Укрзалізниці" "Локомотив", який постраждав від влучання уламка російської ракети, вже знову тренуються. Про це "ТиКиїв" повідомили у пресслужбі "Укрзалізниці".

Спорткомплекс постраждав вранці 23 січня внаслідок ракетної атаки з боку росії. Була зруйнована будівля стадіону, а одна людина отримала поранення.

Фото надані пресслужбою "Укрзалізниці"

Зараз юні спортсмени футбольного клубу "Локомотив" вже відновили тренування на резервній спортивній базі. Дітей також підтримав особисто Андрій Шевченко, який приїжджав у "Локомотив" минулого року. Він підбадьорив юних футболістів та дам їм настанову попри все продовжувати грати у футбол.

Фото надані пресслужбою "Укрзалізниці"

Загалом у спорткомплексі тренуються 700 дітей, понад 300 з них — з родин вимушених переселенців та залізничників з Маріуполя, Херсона, Каховки, Мелітополя, Донецька.

В "Укрзалізниці" повідомили, що гарантують відбудову спорткомплексу, який постраждав внаслідок обстрілу.

Нагадаємо, вранці 23 січня росіяни атакували Київ ракетами. За попередньою інформацією, на столицю летіли близько 20 ракет, всі їх вразили сили ППО. Через падіння уламків є пошкодження інфраструктури та житлових будинків у різних районах. Також відомо про понад 20 постраждалих.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації