Виплати за Національним кешбеком почнуть у жовтні: скільки вже накопичили українці

Виплати за Національним кешбеком почнуть у жовтні: скільки вже накопичили українці Фото: freepik.com

З 20 жовтня почнуть виплачувати кошти, накопичені у вересні за програмою Національного кешбеку. Загалом українці вже назбирали майже три мільйони гривень кешбеку, повідомив Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Від початку тестування програми до неї долучилися 1,2 мільйона українців, і понад 638 000 з них активували банківські картки для накопичення кешбеку у застосунку "Дія". 

Загалом українцям від початку тестування Нацкешбеку вже нарахували понад 2,9 мільйона гривень. Також наразі з програмою співпрацюють 963 виробники, які додали до неї понад 171 000 товарів.

За словами Федорова для користувача долучитися до програми дуже просто: достатньо відкрити віртуальну картку у банку та прив'язати її до програми Нацкешбеку в "Дії". Проте технічно це — один із найскладніших сервісів через рекордну кількість обміну даними між різними системами. 

Нагадаємо, за програмою Національного кешбеку українці отримують компенсацію у розмірі 10% від вартості покупок. Загалом за місяць можна накопичити до 3000 грн.

Нагадаємо, у цьому році студенти, які вступили у ЗВО на контрактну форму навчання, вперше зможуть отримати від держави грант на навчання. Новий сервіс державних грантів на навчання запустили у "Дії". 

Читай також: "У "Дії" почали тестувати Національний кешбек: як долучитись"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації