Віталій Козловський зворушив кадрами хрещення сина Оскара: фоторепортаж

Віталій Козловський зворушив кадрами хрещення сина Оскара: фоторепортаж Фото: Олександр Демиденко / instagram.com/vkozlovsky_music

Український співак Віталій Козловський (39) показав кадри з таїнства хрещення сина Оскара. Разом із дружиною Юлією Бакуменко він похрестив первістка ще наприкінці травня у Михайлівському Золотоверхому монастирі в Києві, але світлини з події опублікував лише зараз. Обряд хрещення здійснив священник Олександр Баричко.

Фото: Олександр Демиденко / instagram.com/vkozlovsky_music

Похрестили нашого синочка Оскара. Один з найщасливіших днів у моєму житті. Коли поряд найрідніші люди і кайфуєш від кожної миті. Чотири покоління сім'ї зібралися разом. Сльози щастя. Дякую Боже, що даруєш таку можливість бути поруч, — підписав світлини Козловський. 

Хрещеними батьками маленького Оскара стали музичний продюсер Андрій Ігнатченко та дружина ведучого Анатолія Анатоліча Юла, власниця піар-агенції YULA Company.

Для мене дуже велика честь стати хрещеною мамою красунчика Оскара — сина Віталія Козловського і його прекрасної дружини Юлії. Бажаю нашому синочку мирного неба, спокійного життя, доброї долі та хороших людей поруч. Доля з'єднала наші родини на все життя, і я цьому безмежно рада, — поділилася Юла.

На фото також можна побачити і бабусь маленького Оскара, які розділили цю радісну подію. 

Зіркове подружжя постало у вишиванках. Водночас Віталій доповнив свій образ штанами білого кольору, а Юлія — сукнею.

Юлія також написала в соцмережах, що її мама та бабуся переїхали в Київ із Запоріжжя, щоб завжди бути поряд, а мама Віталя дві доби добиралася з Італії заради цього дня.  

Синок зібрав і об'єднав всю родину. Чотири покоління разом в безумна любов. Нехай ця сила поколінь підтримує і оберігає нашого малюка,— написала Юлія у Facebook

Нагадаємо, про своє одруження Віталій Козловський повідомив на початку квітня, а місяцем раніше підтвердив, що одружився. Обраницею співака стала Юлія Бакуменко — піарниця та директорка артиста, з якою він працює вже багато років. 25 лютого цього року в пари народився син Оскар. 

Читай також: Спецпроєкт "Понаїхали!". Віталій Козловський: "У Києві в мене з'явилася сім'я і народився син"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
798d4edd-bc8a-41b5-bd57-70363302483c.jpg - Михайло Пилипчук
У ЗМІ з 2017 року. Закінчив Інститут журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка. Працюю журналістом, про Київ пишу вже понад 5 років, бо як його не любити. Інтереси: шоу-бізнес, фото, мистецтво, гастрономія.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації