За мотивами мультфільму "Мавка. Лісова пісня" знімуть ігровий фільм: це буде майже трилер

За мотивами мультфільму "Мавка. Лісова пісня" знімуть ігровий фільм: це буде майже трилер Кадр з фільму "Мавка. Лісова пісня"

Український анімаційний фільм "Мавка. Лісова пісня", що став найкасовішою стрічкою в історії незалежної України, незабаром отримає кіноадаптацію. Про це повідомляє Variety.

Кінокомпанія FILM.UA вже почала роботу над ігровою версією хітового мультфільму. У компанії кажуть, що стрічка ще більше заглибиться в український фольклор та покаже глядачам більш "складне" зображення Мавки.

"Мавка" завжди планувалася як мультиплатформенна, кросмедійна франшиза. Анімація була лише початком. Ми хочемо задовольнити старих шанувальників  та залучити нових, — каже продюсерка Анна Єлісєєва.

За її словами, новий фільм буде іншим "лісовим звіром", а сюжет і навіть персонажі відрізнятимуться від анімаційної версії. Адже для мультфільму довелося переосмислювати героїв міфів та твору Лесі Українки під сімейну аудиторію. Тепер же їх планують показати такими, якими вони були в легендах: більш таємничими й бентежними.

Нова ігрова "Мавка" продемонструє моторошніший бік міфів та навіть міститиме елементи трилеру. Також у стрічці планують поглибити любовну лінію.

В центрі сюжету буде роман між Мавкою та біологом Лук'яном, який випадково зустрічає її в лісі. Закоханим доведеться долати любовні складнощі та стикнутися з темними силами, що прагнуть їх розлучити.

Творці стрічки обіцяють, що глядачі "потраплять у світ пристрасті, зради та спокути, де стираються межі між людським і надприродним".

Нагадаємо, "Мавка. Лісова пісня" стала найкасовішим українським фільмом за часи незалежності. Анімаційну стрічку показали у 148 країнах, а загалом вона зібрала понад 21 млн доларів.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації