Закривали вікна та порушували правила: з київського ЖК демонтували 40 незаконних вивісок

Закривали вікна та порушували правила: з київського ЖК демонтували 40 незаконних вивісок Будинок після демонтажу вивісок. Фото: facebook.com/kyivreklama

З фасаду житлового комплексу "Грюнвальд", що розташований на вулиці Клавдіївській у Святошинському районі столиці, демонтували 40 незаконних рекламних засобів. Про це повідомили в Управлінні з питань реклами КМДА.

Там кажуть, що вивіски та інші рекламні конструкції були встановлені з порушенням правил. Деякі мали форму козирків, значно виступали від лицевої частини фасаду та перекривали вікна на другому поверсі, а інші були на парканах та поза межами першого поверху будинку. Все це є порушенням правил розміщення рекламних засобів та вивісок, які діють у Києві.

Будинок до демонтажу вивісок. Фото: facebook.com/kyivreklama

Всі конструкції повинні відповідати чітким вимогам щодо форми та місця розміщення. До того ж на вивіску або рекламний засіб необхідно отримати документ, — зазначили в Управлінні з питань реклами.

Нагадаємо, у Києві спростили процедуру оформлення вивісок онлайн. На порталі "Київ Цифровий "розробили нову версію сервісу, де можна подати заявку на розміщення вивіски та відстежувати хід її розгляду. 

Читай також: "Кличко відхилив петицію з вимогою повернути на Пейзажну алею скульптуру "Дівчинка на подушках"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації