Запрацювала безплатна дитяча онлайн-бібліотека Library For All з сотнями книжок

Запрацювала безплатна дитяча онлайн-бібліотека Library For All з сотнями книжок Фото: unsplash.com

В Україні запрацювала безплатна дитяча онлайн-бібліотека Library For All з сотнями книжок українською та англійською мовами.

Мета проєкту — дати всім українським дітям доступ до найкращої літератури. Весь контент у бібліотеці є легальним — ліцензії на книжки купують у правовласників.

Щоб скористатися бібліотекою, потрібно завантажити застосунок для iOS або Android. Програма має простий та дружній до дітей дизайн зі смішними тваринками-аватарами та зірочками в нагороду за кожну прочитану книгу.

Дитяча онлайн-бібліотека Library For All

За словами координаторки організації Library For All Тетяни Орлик, бібліотека планує регулярно закуповувати нові книжки, якщо проєкт буде потрібний користувачам, а видавництва будуть зацікавлені у співпраці. 

Зараз у застосунку доступні просто неймовірні книги, я дуже вдячна видавництвам, авторам та ілюстраторам за круту співпрацю, — додає Орлик.

Нагадаємо, в Україні випустили книгу "Психолог на зв'язку" з порадами про те, як жити повноцінним життям під час війни. Її можна отримати безплатно або завантажити електронну копію.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації