Акторка Наталка Денисенко виконала вірші українських поетів на благодійному вечорі "Наталка-Читалка"

Акторка Наталка Денисенко виконала вірші українських поетів на благодійному вечорі "Наталка-Читалка" Фото: пресслужба Наталки Денисенко

В останній день літа, 31 серпня, на пагорбах Подолу в Києві відбувся благодійний вечір Наталки Денисенко "Наталка-читалка". На ньому акторка серіалів, кіно та дубляжу виконала улюблені вірші українських поетів та поставила красиву крапку в літньому сезоні.

На сцені тераси біля Андріївської церкви прозвучало чимало віршів про кохання та патріотизм, особисту драму та невгамовне щастя. Глядачі зачаровано слухали Наталку Денисенко, яка своїм голосом змогла передати усі емоції, а супровід фортепіано додав виступу акторки ліричності.

Фото: пресслужба Наталки Денисенко

Я давно слідкую за Наталкою в її соціальних мережах та звісно на екранах, де вона так часто з'являється. Мене завжди дивувало, як така тендітна дівчина може виконувати десятки різних ролей настільки успішно та правдиво. Сьогодні я особисто познайомилася з акторкою і ще раз переосмислила її талант — було дуже круто слухати вірші українських поетів в такому красивому місці на заході сонця, — поділилася одна із глядачок.

Організаторці заходу і справді вдалося вжитися в кожну з ролей, про які оповідали вірші. Зокрема, на сцені прозвучала лірика Ліни Костенко, Василя Стуса, Тараса Шевченка, Василя Симоненка та багатьох інших українських поетів.

Фото: пресслужба Наталки Денисенко

Я сама не могла очікувати, що все вийде так магічно. Цей захід сонця, останній літній вечір, українська поезія та мої люди поруч. Так-так, я не можу стримати емоцій! Адже кожен, хто завітав до мене в гості на благодійний вечір сьогодні, став близькою мені людиною. Ми всі разом розділили чарівний момент, в якому панували неймовірна енергія та ейфорія, — поділилася емоціями Наталка Денисенко.

Вона подякувала всім, хто був присутнім на цьому вечорі, та тим, хто долучився до його організації. А також — українським військовим, завдяки яким цей вечір відбувся.

Фото: пресслужба Наталки Денисенко

Також на заході виступили виконавці Марта Адамчук та Нікіта Кісельов, які наживо виконали власні хіти. Їхні голоси додали вечору ще більшої емоційності та чарівності. 

Фото: пресслужба Наталки Денисенко

Також захід відвідали колеги по цеху Наталки Денисенко: актори Тарас Цимбалюк та Олена Світлицька й режисер Олексій Комаровський.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації