Нова осіння колекція у кампейні In bed with Estro

Нова осіння колекція у кампейні In bed with Estro Знято українським фотографом Стефаном Лісовським

Зупинитися. Прислухатися та почути себе. Осінь — це час, коли природа уповільнюється, немов запрошуючи стояти на своєму та зосередитись на власних бажаннях. Контраст комфортного спокою та вміння бути собою стали основним натхненням для нової осінньої колекції Estro

Новий погляд на класику, що йде за руку із комфортом, доречна фактурність та довершені деталі — осіння колекція Estro наповнена речами, в яких хочеться з насолодою проживати кожен момент.

Нова осіння колекція у кампейні In bed with Estro

У новій лінійці бренд зосередив власну увагу на верхньому одязі, який ідеально пасуватиме різноманітним подіям і погодним умовам: вовняне пальто, навмисно зістарена шкірянка та оверсайз бомбери чудово підкреслять вашу впевненість у кожному образі.

Пам'ятаючи про важливість зручного взуття в прохолодну пору, Estro пропонує лофери, балетки та ковбойки у різноманітній кольоровій палітрі. Бренд із задоволенням грається з фактурами: лак, велюр, анімалістичний принт або їхній мікс — усе це створює акцентні поєднання з характером.

0 / 0

Довершувати образ Estro пропонує аксесуарами: сумки різних розмірів та моделей також увійшли до колекції. 
Фотографом кампейну In bed with Estro став Степан Лісовський, який допоміг команді бренду розкрити ідею ліжка як символу особистого простору, де ти можеш бути собою на повну. Це пошук гармонії між комфортом внутрішнім та зовнішнім, буденністю та винятковістю, спокоєм і запалом – шлях до власної справжньої сутності. 

0 / 0

Придбати речі з нової колекції можна на сайті estro.ua, а також в магазинах Estro у 12 містах України: Київ, Вінниця, Дніпро, Житомир, Івано-Франківськ, Ковель, Луцьк, Львів, Одеса, Рівне, Харків та Чернівці.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації