У Києві проведуть Red Brunch, щоб зібрати кров для порятунку військових

У Києві проведуть Red Brunch, щоб зібрати кров для порятунку військових Фото: freepik.com

Команда "Фонду Яніни Соколової" проведе у Києві 26-й Red Brunch День Донора — подію зі збору донорської крові на потреби українських захисників та захисниць.

Захід відбудеться наступної середи, 4 вересня, з 9:00 до 13:00 у затишному Veteran Hub на вулиці Верхній Вал, 2А (другий поверх). Кожен охочий киянин чи гість міста зможе здати там кров для порятунку життів військових та смачно перекусити.   

Частуватимуть донорів та команду медиків на Red Brunch Сім'я Ресторанів Діми Борисова GastroFamily та Smakuli.

Аби взяти участь у події та стати донором крові, необхідно зареєструватися за посиланням. Контактна особа — менеджерка проєкту Red Brunch Оксана Поліщук (телефон: (093) 034-17-01, електронна пошта: [email protected]).

У Києві проведуть Red Brunch, щоб зібрати кров для порятунку військових

На подію із собою потрібно обов'язково взяти паспорт й ідентифікаційний код. Громадяни інших країн можуть бути донорами, якщо мають посвідчення на проживання в Україні та документ, який підтверджує особу.

З 2019 року команда "Фонду Яніни Соколової" змінює стереотипні уявлення людей про донорство, проводячи події Red Brunch у великих офісах соціально відповідальних компаній, приміщеннях готелів, хабів, з частуванням для донорів до і після здачі крові, нетворкінгом та заохочувальними подарунками. За час діяльності 2 981 донор поділився своєю кров'ю, що дало змогу врятувати понад 8 943 життів.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації