Укрпошта оголосила конкурс на дизайн марки до Дня волонтерів: як узяти участь

Укрпошта оголосила конкурс на дизайн марки до Дня волонтерів: як узяти участь Фото: freepik.com

Укрпошта планує випустити марку до Міжнародного дня волонтерів, який відзначають на початку грудня. Компанія оголосила конкурс ескізів майбутньої марки. Про це повідомляє пресслужба Укрпошти.

У конкурсі можуть взяти участь художники, ілюстратори, дизайнери та відтворити на ескізі до поштової марки визначену конкурсом тему.

Умови конкурсу:

  • ескіз необхідно представити у вигляді малюнка, графічного макета з візуалізацією в електронному вигляді у форматі JPEG, 300 dpi;
  • використання в ескізах фотоматеріалів, тематичних зображень не має порушувати авторські права сторонніх осіб;
  • надсилаючи на конкурс свої роботи, учасник погоджується, що у разі перемоги розробить на замовлення Укрпошти додаткові ескізи для конверта "Перший день" та картки і підпише з Укрпоштою авторський договір на передачу виключних майнових авторських прав на твори.

Ескізи приймають до 26 вересня включно. Для участі в конкурсі необхідно зареєструватися за посиланням.

Найкращі роботи будуть опубліковані в соцмережах Укрпошти для голосування. Зображення, яке набере найбільшу кількість голосів, буде відтворене Укрпоштою на поштовій марці України воєнного часу.

Укрпошта залишає за собою право запропонувати іншим учасникам, авторам цікавих ідей, співпрацю з публікації їхніх робіт на поштовій продукції Укрпошти, — зазначили в компанії.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що Укрпошта ввела в обіг нову поштову марку з серії "Міста Героїв", присвячену Миколаєву. У 2022 році це місто стало неприступною фортецею та захистило південні рубежі України від російських загарбників.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації