Один мільйон гривень за вечір. MONATIK, KAZKA та TVORCHI зібрали кошти для переселенців

Один мільйон гривень за вечір. MONATIK, KAZKA та TVORCHI зібрали кошти для переселенців Фото: пресслужба

Один мільйон гривень – на мрію. У Києві відбулася благодійна вечеря CHARITY GALA DINNER. Гостей приймав один із найдорожчих столичних готелів Fairmont Grand Hotel Kyiv. Близько сотні представників столичного бомонду завітали на вечерю, під час якої збирали гроші на будівництво модульного містечка для переселенців. Йдеться про 50 сімей, які втратили дах над головою.

Генеральним партнером вечора стала компанія Module House. Саме вона за пів року побудує два великі екокампуси для сімей з гарячих точок України.

Цей благодійний захід особисто для мене та компанії Module House є великою місією по відновленню Україні та можливості допомогти тим людям, які мріють знову бути вдома. Вдячні фонду Royal Charity за бездоганну організацію заходу та ідею! Разом побудуємо краще майбутнє України! – зазначила співзасновниця Module House Віта Сніжко.

Ведучими вечора стали Володимир Остапчук, Оля Цибульська та Кочдемир Ясмін Еліф.

Розважали гостей відомі українські зірки. Серед них – MONATIK, KAZKA, гурт TVORCHI, DEMCHUK, ANDRE KRICHE та інші.

0 / 0

Українські артисти також долучилися до благодійного аукціону. Наприклад, плащ від Насті Каменських пішов з молотка за 900 доларів, брошку від гурту TVORCHI гості оцінили у 300 доларів, а светр від MONATIK та платівки гурту KAZKA з автографами вдалося продати за пів сотні доларів кожну. 

0 / 0

На благодійному аукціоні розіграли також спеціальні лоти від президента Володимира Зеленського та головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Найбільше грошей зібрали за журнал Time із зображенням і автографом Зеленського.

Він пішов з молотка за рекордні 10 000 доларів. Ексклюзивний годинник від Валерія Залужного відправили у "тихий аукціон", де за нього ще позмагаються згодом. 

До аукціону можна було долучитися і онлайн. Саме завдяки онлайн-торгам за майже 6 тисяч доларів продали шматок першого збитого над Гостомелем російського гелікоптера Мі-8.

До Fairmont Grand Hotel Kyiv завітали й відомі бізнесмени країни, блогери та артисти: Анатолій Анатоліч, Mashukovsky, Анастасія Арбузова, Анна Алхім та інші.

0 / 0

Серед лотів було розіграно також колекційні монети від Нацбанку, скандальний календар "5 каналу", NFT від митця фінського походження VESA та пам'ятну монету, присвячену трагедії у Бучі.

Під час благодійного аукціону вдалося зібрати 1 000 000 гривень, проте амбітна мета організаторів – 25 000 000.

Для всіх, хто бажає приєднатися до допомоги для переселенців, може задонатити на банку Благодійного фонду Royal Charity. 

Посилання на банку тут. 

Номер картки банки:
5375 4112 0484 7219

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
798d4edd-bc8a-41b5-bd57-70363302483c.jpg - Михайло Пилипчук
У ЗМІ з 2017 року. Закінчив Інститут журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка. Працюю журналістом, про Київ пишу вже понад 5 років, бо як його не любити. Інтереси: шоу-бізнес, фото, мистецтво, гастрономія.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації