"Агенти крові" оголосили конкурс постерів до Всесвітнього дня донора

"Агенти крові" оголосили конкурс постерів до Всесвітнього дня донора Фото: freepik.com

Громадська організація "Агенти крові" оголосила конкурс постерів до Всесвітнього дня донора крові. Його проводять вже вп'яте.

Тема цьогорічного конкурсу — "Турбота починається з себе". За словами організаторів, саме піклування про себе дозволяє "не переривати марафон добра". 

Багато років поспіль ми закликали вас до регулярного донорства крові й дуже тішимось спостерігати, як донація стає культурною нормою. Тепер у нас виклик на сходинку вище — сприяти тривалості донорської кар'єри, — кажуть в "Агентах крові".

Учасники конкурсу можуть обрати один із сюжетів серед запропонованих тем або придумати свій варіант. Організатори запропонували такі теми "Марафон добра", "Ділися кров'ю сьогодні, завтра, завжди", "Донорство завжди на часі", "Турбота про інших починається з турботи про себе" та "Побудуй донорську кар'єру".

Дотримання запропонованих сюжетів не є обов'язковою умовою. Також учасники можуть на власний розсуд обирати, як саме візуалізувати свою роботу.

Роботи на конкурс прийматимуть до 20 травня, а шістьох переможців (трьох від журі та трьох від глядачів) оголосять 14 червня.

Дізнатися більше про правила конкурсу та подати свою роботу можна на сайті "Агентів крові".

Раніше "ТиКиїв" розбирався, хто і як може стати донором органів після смерті та як працює система трансплатної координації в Україні.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації