Атака дронами: рятувальники показали наслідки удару по Києву

Атака дронами: рятувальники показали наслідки удару по Києву Фото: facebook.com/DSNSKyiv

У ніч на понеділок, 21 жовтня, росіяни вкотре атакували Київ дронами. БПЛА заходили в столицю з різних напрямків, повітряна тривога тривала 5 годин. Про це розповіли в Київській міській військовій адміністрації.

Зазначається, що цієї ночі столицю атакували до десятка ворожих БПЛА. Але всі вони були знищені Силами Оборони. Уламки впали в Дніпровському, Голосіївському та Солом'янському районах міста.

Дніпровський район: попередньо,
пошкоджено електричний кабель. Інформація щодо постраждалих не надходила.

Голосіївський район: в багатоквартирному житловому будинку зафіксовано часткове пошкодження оздоблення стін та є вибиті вікна. Без руйнування та пожеж. Постраждалих не виявлено.

Солом'янський район: падіння уламків спричинило пожежу на даху одноповерхового житлового будинку.

Мер Києва Віталій Кличко додав, що в Солом'янському районі уламки БПЛА впали на дах приватного будинку. Пожежу швидко ліквідували, одному постраждалому медики надали допомогу на місці. А в Голосіївському районі уламком пошкоджене вікно та оздоблення стін у 9-поверховому житловому будинку. Пожежі та постраждалих не було.

Рятувальники ДСНС показали наслідки атаки російськими дронами в Солом'янському районі. Пожежа виникла на площі 30 кв. метрів, її швидко ліквідували.

Під час гасіння та розвідки виявлено чоловіка з опіками обличчя. Допомогу потерпілому надали на місці, від подальшої госпіталізації він відмовився, — розповіли в ДСНС.

0 / 0

До ліквідації залучалось 11 вогнеборців, а також 2 одиниці основної пожежно-рятувальної техніки.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що в Ірпені продовжує працювати програма безплатного демонтажу зруйнованих російськими обстрілами приватних будинків. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації