Благодійники придбали пікапи для Сил ППО за кошти, виручені зі збору російськомовної літератури

Благодійники придбали пікапи для Сил ППО за кошти, виручені зі збору російськомовної літератури Фото: фейсбук-сторінка благодійного фонду "Гуркіт"

Благодійний фонд "Гуркіт" спільно з видавництвом Vivat придбали два пікапи для підрозділу ППО Повітряного командування "Центр". Про це повідомили на сторінці фонду в фейсбуці.

Кошти на придбання пікапів зібрали під час акції "Постав російську книгу у куток". З січня у межах цієї акції зібрали 110 тонн російської та російськомовної літератури, які конвертувалися у 460 тис. гривень. До збору долучилися Київ, Харків, Львів, Івано-Франківськ, Запоріжжя, Вінниця, Біла Церква, Одеса, Дніпро, Черкаси та інші міста поштою.

За кошти, виручені зі збору російської літератури, придбали пікапи для ЗСУ
Фото: фейсбук-сторінка благодійного фонду "Гуркіт"

Куплені пікапи вже облаштували, пофарбували та оснастили турелями. Наступного тижня їх передадуть підрозділу.

0 / 0

Якщо ти не встиг взяти участь в акції, але хочеш звільнити свої полички від російськомовних книг, їх можна приносити в найближчі до тебе пункти прийому вторсировини. Отримані кошти можна задонатити на збір для мобільних вогневих груп ППО, які захищають наші міста від шахедів і ракет.

Зробити донат на підсилення ППО можна за посиланням.

Раніше "ТиКиїв" писав, що столиця отримала нові автобуси та карети швидкої допомоги від Гамбурга. Детальніше про це читай тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації