Київ отримав нові автобуси та "швидкі" від Гамбурга: фото

Київ отримав нові автобуси та "швидкі" від Гамбурга: фото Фото: kyivcity.gov.ua

Київ отримав від Гамбурга чергову партію допомоги – пасажирські автобуси та карети швидкої допомоги. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Гамбург передав столиці три міські пасажирські автобуси Mercedes з низькою підлогою, сучасним салоном та з системою кондиціонування. Найближчим часом ці автобуси вийдуть на столичні маршрути.

Київ отримав нові автобуси та швидкі від Гамбурга
Фото: kyivcity.gov.ua

Також Київ отримав ще три сучасні карети швидкої допомоги Mercedes.

Київ отримав нові автобуси та швидкі від Гамбурга
Фото: kyivcity.gov.ua

Кличко нагадав, що Гамбург став містом-побратимом Києва у квітні 2022 року. Від початку повномасштабного вторгнення росії місто прихистило 45 тисяч українських біженців. Крім того, за цей час Гамбург надав столиці багато гуманітарної допомоги та медичних засобів.

Від початку повномасштабної війни, Гамбург надав Києву шість сучасних пасажирських автобусів та дев'ять "швидких". І найближчим часом надійдуть ще кілька міських автобусів, — зазначив мер Києва.

Крім того, Гамбург співпрацює з "Київводоканалом" у деяких проєктах, а у 2023 році виділив 500 тисяч євро. У межах співпраці на Деснянській водопровідній станції встановили сучасну установку для відпрацювання технологій очищення і знезараження води. Після оновлення станції кияни матимуть безпечну якісну воду без хлору, як у європейських країнах.

Нагадаємо, у КМДА відреагували на інформацію щодо можливого закриття станцій метро "Тараса Шевченка" та "Почайна" через аварійний стан тунелів, яка днями з'явилась у ЗМІ. Там заявили, що жодних змін у роботі цих станцій метро наразі не передбачено.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації