Через "єПідтримку" видаватимуть сертифікати на вивчення англійської мови

Через "єПідтримку" видаватимуть сертифікати на вивчення англійської мови Фото: Getty Images

Українці в майбутньому зможуть отримувати сертифікати для вивчення англійської мови через "єПідтримку". Це стане можливим у межах національного проєкту з популяризації англійської мови Future Perfect. Про це повідомляє видання "Interfax.Україна" з посиланням на міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова.

Якщо людина хоче вивчити англійську, але не має фінансових можливостей, то за певними критеріями, які буде визначено в майбутньому, вона зможе автоматично отримати сертифікат, щоб за його допомогою оплатити роботу репетитора або певні мовні курси, — зазначив Михайло Федоров.

Міністр також додав, що фінансування таких статей із держбюджету поки що не передбачено. Проте допомогти в реалізації цієї ідеї готові партнери.

Наразі 49% опитаних українців не мають жодних навичок з англійської мови, тобто близько половини опитаних громадян можуть втрачати додаткові можливості і для особистісного розвитку, і для розвитку держави.

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці розіграють стипендії для учнів на вивчення англійської мови. Як податися на отримання стипендії — дізнавайся за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації