Для українських та американських ветеранів проведуть благодійний турнір з гольфу

Для українських та американських ветеранів проведуть благодійний турнір з гольфу Фото: Master Management 360

У Києві анонсували проведення американсько-українського благодійного турніру з гольфу серед ветеранів. Він відбудеться 7 червня у Вашингтоні.

Турнір пройде у межах триденного Саміту свободи, який цьогоріч проходитиме вперше. Його мета - об'єднати ветеранські спільноти України та США задля підтримки українських ветеранів війни. Організатором турніру виступає фонд The Borderlands Foundation, який бере участь у зборі коштів на програми реабілітації, лікування посттравматичного стресового розладу для українських воїнів.

Проходитиме турнір на легендарному полі для гольфу військово-повітряної бази Ендрюс, де грає президент США. Подія спрямована на підтримку українських воїнів за допомогою програм реабілітації та терапії посттравматичного стресового розладу.

У Borderlands Foundation зазначають, що для багатьох українських ветеранів гольф став не просто видом спорту, а способом життя. У квітні фонд організував під Києвом благодійний турнір "Об'єднані гольфом", де поранені бійці змогли відновитися фізично та морально. Це були перші змагання в Україні, де ветерани війни грали разом з членами української гольф-спільноти. 

Почесним гостем турніру у Вашингтоні стане генерал армії США у відставці Девід Петреус. А завершать саміт благодійний вечір та аукціон з унікальними лотами з України. Зібрані під час аукціону кошти спрямують на реабілітацію військових.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що українська альпіністка Антоніна Самойлова втретє піднялася на найвищу вершину світу — Еверест — та встановила рекорд, здолавши два восьмитисячники за одну добу.  Самойлова здійснила траверс — сходження на Еверест та сусідню вершину Лхоцзе за одну експедицію. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації