До Дня святого Валентина проведуть безплатні "романтичні" екскурсії Києвом

До Дня святого Валентина проведуть безплатні "романтичні" екскурсії Києвом Фото: Новини.LIVE

Цього тижня у Києві проведуть кілька безплатних екскурсій до Дня святого Валентина, а також лекції про столичні пам'ятки та відомих киян. Про це повідомили у пресслужбі КМДА.

Відвідати усі заходи можна безплатно, але на кожен потрібно заздалегідь реєструватися, адже кількість місць обмежена. Після реєстрації учасники отримають підтвердження на електронну пошту та телефонним дзвінком.

Локації проведення заходів вказані в реєстраційних анкетах.

Які екскурсії та лекції відбудуться цього тижня

На екскурсії "Київ: у вирі романтики" покажуть культові романтичні об'єкти міста та розкажуть про любовні історії його відомих мешканців.

Екскурсія "Таємниці града Володимира" буде присвячена розбудові Києва, будівництву оборонних споруд князем Володимиром та зведенню першого кам'яного храму Київської держави — Десятинної церкви.

Лекція "Київ: пам'ятники доби Незалежності" розповість про історію створення скульптур та пам'ятників у центрі міста протягом усіх років незалежності.

На екскурсії "Київ: стежиною воєнної історії" можна буде побачити деякі об'єкти мілітарної історії Києва та дізнатися про події боротьби за незалежність України.

Лекція "Кияни відомі та невідомі" буде присвячена митцям, які народилися у Києві та своїми видатними здобутками принесли славу місту.

Екскурсія "Київ незламний" познайомить гостей з історією воєнного Києва: від часів Другої світової війни до повномасштабного вторгнення росії.

Лекція "Невідомі кияни, яких знає весь світ" розповість про видатних уродженців Києва, які своїми досягненнями прославили місто на весь світ.

У КМДА зазначають, що екскурсійні маршрути розроблені відповідно до умов воєнного стану, тому в разі повітряної тривоги учасники зможуть пройти в укриття, що розташовані неподалік.

Раніше "ТиКиїв" розповідав про цікаві пам'ятки та приховані скарби Дарницького району, про які не знають багато хто з киян.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації