Енергетики повертають світло в будинки Київської області

Енергетики повертають світло в будинки Київської області Фото: freepik.com

Енергетики повертають електроенергію в будинки Київської області після вчорашньої негоди. Станом на ранок вже відновили роботу 54 ліній середнього класу напруги, 1 446 трансформаторних підстанцій. Світло вже повернули у 52 493 родини. Про це повідомляють ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Найбільше від негоди постраждали Бучанський, Вишгородський, Фастівський та Обухівський райони.

За словами енергетиків, залишаються в роботі ще 45 ліній, 905 трансформаторних підстанцій. Електрику в будинки всіх споживачів Київської області мають повернути до кінця дня. Для цього 82 бригади енергетиків працюють у цілодобовому режимі. 

Вчора грозовий фронт, сильний дощ із поривчастим вітром спричинили велику кількість падінь дерев. Через це зафіксовано багато обривів проводів, пошкоджень опор ліній електропередачі та трансформаторних підстанцій. 

Сьогодні, за прогнозами синоптиків, у Київській області також очікуються дощі з грозами, подекуди — град і сильні пориви вітру.

Через фіксацію масових обривів проводів звертаємо вашу особливу увагу — будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередачі, — попередили в ДТЕК.

Розклад відключень за своєю адресою кияни можуть дізнатися у чат-боті у ViberTelegram, на сайті ДТЕК Київські електромережі. Також там можна залишити заявку на відновлення електроенергії, якщо відключення триває довше, ніж вказано у графіку.

Жителі Київської області можуть дізнатися графік відключень за своєю адресою у чат-боті у ViberTelegram, на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, як діятимуть графіки стабілізаційних відключень електроенергії в Києві та Київській області 18 липня.

Читай також: "Світла стане більше: енергетики достроково підключили атомний енергоблок потужністю 1000 МВт"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації