Фільм блогера Антона Птушкіна встановив рекорд касових зборів серед документальних стрічок

Фільм блогера Антона Птушкіна встановив рекорд касових зборів серед документальних стрічок Постер до фільму "Ми, наші улюбленці та війна"

Фільм блогера Антона Птушкіна "Ми, наші улюбленці та війна", який вийшов у прокат 4 квітня, став рекордсменом. За перший вікенд національних показів, з 4 по 7 квітня, стрічка зібрала 2,3 млн гривень. Це рекорд для документального кіно. Про це повідомляє видання Forbes з посиланням на СЕО дистриб'юторської компанії Green Light Films Вероніку Ясінську.

У день прем'єри, 4 квітня, стрічка "Ми, наші улюбленці та війна" встановила ще один рекорд — найбільший бокс-офіс за результатами першого дня прокату в ніші документального кіно — 359 тис. гривень. За перший вікенд прокату стрічку переглянули 13 тис. 440 глядачів.

Таким чином, фільм "Ми, наші улюбленці та війна" став рекордсменом серед українських документальних стрічок. До прикладу, найкасовішому українському документальному фільму "20 днів у Маріуполі" Мстислава Чернова знадобилося 16 вікендів, аби зібрати 2,1 млн грн та майже 17 тис. глядачів.

Зазначимо, що фільм "Ми, наші улюбленці та війна" можна переглянути в українських кінотеатрах. Прокат триватиме до 17 квітня. Фільм розповідає про вплив повномасштабної війни на життя тварин.

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці для порятунку тварин розігрують врятовану картину зі зруйнованої Академії Бойчука. Як долучитися до ініціативи — читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації