Граючи у World of Tanks, можна підтримати медиків з фронту

Граючи у World of Tanks, можна підтримати медиків з фронту Фото: сайт проєкту WargamingUnited

Wargaming — один із найбільших світових розробників ігор з аудиторією понад 200 млн користувачів, творець легендарної гри World of Tanks, запускає благодійний проєкт WargamingUnited. Він направлений на допомогу українським медикам. Про це повідомили в телеграм-каналі UNITED24.

У шість ігор компанії Wargaming — World of Tanks на ПК, World of Tanks Blitz, World of Tanks: Modern Armor, World of Warships, World of Warships: Legends і World of Warplanes — додали унікальні українські тематичні набори. Вони містять елементи зовнішнього вигляду, створені художниками київської студії.

Купуючи кастомізовані українські набори, гравці отримають цінні ігрові предмети та водночас допоможуть врятувати тисячі життів. Адже весь прибуток з продажу компанія спрямує через UNITED24 на придбання спеціалізованих реанімобілів типу С, обладнаних дефібриляторами, кардіомоніторами, кисневими балонами та апаратами штучної вентиляції легень. 

Ініціатива тривативе з 18 жовтня до 1 листопада. 

Раніше "ТиКиїв" писав, що перше українське інклюзивне ательє Lady Di atelier випустило колекцію футболок для допомоги ЗСУ. Створення і випуск колекції відбувалися в колаборації з українським військовим Олександром Будьком на позивний "Терен", який втратив на війні дві ноги, пройшов протезування і зараз займається просвітницькою діяльністю як ветеран. Детальніше про благодійну колекцію читай за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації