Як пройшов благодійний аукціон у Києві "ОСВЯЧЕНІ ВОГНЕМ"

Як пройшов благодійний аукціон у Києві  "ОСВЯЧЕНІ ВОГНЕМ" Фото: пресслужба "ОСВЯЧЕНІ ВОГНЕМ"

21 січня в у столичному парк-готелі "Голосієво" відбувся Благодійний аукціон військових артефактів "ОСВЯЧЕНІ ВОГНЕМ", на якому вдалося зібрати 144 тисячі гривень, що підуть на підтримку бійців з 96-ї зенітно-ракетної бригади та Окремого батальйону спецпризначення "Дике Поле".

Атмосферу вечора створювала телеведуча Тетяна Гончарова, а за музику відповідав спеціальний гість – піаніст-віртуоз Євген Хмара.

На захід завітали виконавчий директор мережі "Фокстрот" Олексій Зозуля, бізнесмен Віктор Адонін, блогер та телеведучій Анатолій Анатоліч, військові з 96-ї зенітно-ракетної бригади і батальйону спеціального призначення "Дике Поле" та інші.

0 / 0

Благодійний аукціон проходив онлайн та офлайн.  Загалом було представлено 15 унікальних артефактів.

Головними лотами стали: панно "Україна понад усе", яке було продано за $500; годинник, створений з уламка ворожої ракети, проданий на онлайн-аукціоні за $400; унікальна хустка українського бренду Shpalta та ексклюзивна пляшка вина з херсонського виноробного заводу, що має історичну цінність.

0 / 0

Такий аукціон – перший захід у новому, 2023 році, що став початком серії івентів United for Freedom. У нашого руху великі плани на цей переможний рік, – прокоментувала подію Ірина Адоніна.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
IMG_8020.JPG - Андрій Блінов
Редактор і SMM проєкту. Моє серце б’ється у ритмі столиці, завжди в курсі важливих подій міста.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації