Який вигляд має відбудований Литовсько-український ліцей на Київщині, який майже повністю знищили росіяни: фото

Який вигляд має відбудований Литовсько-український ліцей на Київщині, який майже повністю знищили росіяни: фото Усі фото: facebook.com/zakharchenko.bsr

У Бородянці на Київщині готують до відкриття Литовсько-український ліцей №1. Навчальний заклад повністю відбудували після руйнувань, яких він зазнав під час російської окупації, повідомила селищна голова Ірина Захарченко.

Бородянський ліцей №1 був майже повністю зруйнований на початку повномасштабної війни. Будівля вигоріла зсередини, вікна та двері були вибиті, опорні конструкції — пошкоджені, а вся матеріальна база — знищена.

Відновити навчальний заклад допомогла Литовська Республіка, тож Бородянська сільрада вирішила перейменувати його на "Литовсько-український ліцей №1". 

0 / 0

Тепер ліцей повністю оновили, зробили інклюзивним і сучасним. Нові класи обладнані сучасними смартдошками, а класи для наймолодших учнів — інтерактивними столами. У кабінетах інформатики поставили сучасні комп'ютери.

Також обладнали конференц-зал, інформаційний зал, зал для виступів іа відпочинку та сучасне бомбосховище площею 916,9 "квадратів". В укритті є санвузли, система фільтрації повітря, процедурна, приміщення для зберігання речей і питної води, буфет.

На території ліцею обладнали майданчики для ігрових видів спорту, тренажерну зону та зони відпочинку.  

0 / 0

Днями ДІАМ видала сертифікат, який підтвердив готовність навчального закладу до експлуатації та його відповідність проєктній документації. Зараз там закінчують прибирання приміщень до нового навчального року.

Нагадаємо, КНУ імені Тараса Шевченка став першим українським університетом, що увійшов до найпрестижнішого у світі Шанхайського рейтингу вишів. Найкращим ВНЗ цьогоріч став Гарвардський університет у США.

Читай також: "Навчальний рік 2024-2025: у якому форматі працюватимуть школи Києва та коли будуть канікули"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації