Кав'ярня на колесах LennyBus проїхалась центром Києва та вирушила на реставрацію

Кав'ярня на колесах LennyBus проїхалась центром Києва та вирушила на реставрацію Фото: "Телеграф"/Ян Доброносов

Відома столична кав'ярня на колесах LennyBus, яка раніше працювала на вулиці Архітектора Городецького, вирушила на реставрацію. Про це повідомили у пресслужбі КМДА.

Перед цим червоний лондонський автобус зробив почесне коло центром Києва через Європейську площу, Бессарабську площу, Хрещатик та Майдан Незалежності.

Кав'ярня на колесах LennyBus проїхалась центром Києва
Фото: "Телеграф"/Ян Доброносов

У січні стало відомо, що власники LennyBus не продовжили договір оренди землі через складний фінансовий стан та спад кількості відвідувачів. Проте заклад не закривається на зовсім — власники шукають нову локацію для продовження роботи.

А поки пошуки тривають, двоповерховий червоний автобус вирішили відправити на реставрацію. Зокрема, планують відремонтувати барну стійку, перекласти підлогу та відремонтувати кавомашину.

Ми, як добропорядний бізнес, чекатимемо на поліпшення економічного стану в країні. Розраховуємо, що місто розгляне варіанти нашої подальшої роботи, щоб ми могли повернутися до неї раніше — після того, як кав'ярня буде реставрована й оновлена для відвідувачів, — каже власниця LennyBus Валерія Лішневська.

Кав'ярня на колесах LennyBus проїхалась центром Києва
Фото: "Телеграф"/Ян Доброносов

Раніше "ТиКиїв" розповідав про відомі київські кав'ярні на колесах: де їх шукати, як вони з'явились та які цікаві історії з ними пов'язані.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації